Tigla metalica Novatik Natura

Invelitorile metalice cu acoperire de roca vulcanica sunt considerate de multi ca fiind cele mai durabile, pastrand totodata aspectul natural si fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic si ecologic.

Tigla metalica pentru acoperis din gama Novatik NATURA este mai mult decat o simpla invelitoare, este un simbol al longevitatii, calitatii si frumusetii.

Gama Novatik NATURA cuprinde 5 profile distincte de tigla metalica acoperis: NATURA Classic, NATURA Slate, NATURA Wood, NATURA Roman si NATURA STONE. 

Avantaje

50 de ani garantie

Tigla metalica Novatik NATURA se numara printre cele mai durabile si rezistente sisteme de acoperis de pe piata. O dovedeste garantia tehnica de 50 ani si cea estetica de 20 de ani, in sistem pro-rata.

Confort fonic sporit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, ce actioneaza ca o bariera fonica eficienta, acoperisurile realizate cu tigla metalica Novatik NATURA sunt printre cele mai silentioase acoperisuri metalice.

Estetica desavarsita

Roca vulcanica innobileaza tigla metalica Novatik NATURA, imprumutandu-i acesteia aspectul natural. Acoperisul din tigla metalica Novatik NATURA imprima oricarei constructii un caracter unic, deosebit.

Intretinere redusa

Printre cele mai apreciate avantaje ale profilelor de tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica din gama Novatik NATURA se numara si faptul că acestea necesita un grad minim de intretinere.

Etansare superioara

Cu tigla metalica Novatik NATURA ai siguranta ca in cazul fenomenelor meteo severe, modulele nu se vor deforma din cauza dilatarii/contractarii. Imbinarea perfecta a modulelor asigura o etansare optima.

Durabilitate

Tigla metalica Novatik NATURA este realizata din otel protejat anticoroziv pe ambele fete cu aliaj AlZn, avand o rezistenta superioara, de pana la 8 ori mai mare la coroziune fata de alte acoperisuri din otel.

Cere ofertă